jastog!

… včeraj zvečer, ob 19.35 … na slovenski obali, v fiesi … lep, porcijski, čisto svež … v družbi malih grancevol, morskih listov, škrpen (sori, bodik se reče po lepo slovensko), šila, lumbrakov, sipe in hobotnice … 650 cm pod morsko gladino … majkemi, nisem verjel, da se da v slovenskem morju videt jastoga, pa ga uzrem čepečega v komfortni luknji (skorajda vili) na šestih metrih, med svojim edinim letošnjim tauhom … am i lucky bastard or am i bastard lucky?

3 thoughts on “jastog!

  1. Če ne bi danes videl v Piranu človeka plavat (rekreativno, ne na lovu za ginesovimi rekordi), bi te vprašal, če ni morje malo premrzlo za te športe. Tko pa zgleda da je toplo. Se mi zdi, da je model dahnil 13 °C.

  2. jurko: te rufnemo januarja za reprizo; sašo: medtem ko sva midva z urošem v blaženi tišini postopala po morskem dnu, odeta v suhe otterjeve podvodne drese, so bojda iz hotela barbara (nawš verjel, res se tko reče kotelu u fiesi kt tvoji ženi) uletavali goli, zgolj v brisačke okrog popka odeti (in domnevno precej pijani) osebki, ki so svojo pijanost namakali v ohlajenem slovenskem morju … pa da jih vidim februarja, ko bo morje devet, mi pa v dresih (in s floharcami) zanj nared …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s