wac diz?

odgovor rukni v komentarje … upošteval bom vse, kar bo priletelo nocoj do polnoči (17. marec, 24.00) … nagrada? … boca dobrega vina, direkt na dom! … dobi jo tisti, ki prvi odgovori stoposto natančno … število poskusov posamičnega uganjevalca je omejeno na tri … približki tokrat no-go! … pa srečno!

27 thoughts on “wac diz?

 1. Tisti kitajski cmočki iz riževega in krompirjevega škroba z marmelado v sredi?
  Od mesa odrezani ogromni kosi maščobe?
  Neki bolj rumenga (srepdaj) pa neki bolj belga (zadaj)? 🙂

 2. home-made marcipan?

  koagulirana sopara mrzlega kafeta?

  ziher nekaj v zvezi z vinom, ki ga poklanjas – tista stvar, ki ostane, ko izpraznijo sod belega vina (vem, zmisljujem si)?

  I give up, upam da je vsaj slastno

  -sv3

 3. ne bi rad izpadel negativec, pa vendar moram na prav vsak poskus ugibanja odgovoriti z “ne” … nagradni sklad tako prenašamo v naslednjo nagradno igre … ma bolj kot to, vas zdej verjetno matra firbec, kaj ta čudna reč je? … ta-dam!: na fotki je kostni mozeg, zbezan iz dveh kar zajetnih govejih votlih kosti (golenica) in dva dni namočen v slanici … in kaj se z njim počne? tole!

 4. vale, to se ti sam zdi … verjetn si zmer nabasala na unga sluzkota v goveji župi … i bet, da bi un risotto milanese pomazala do konca 🙂

 5. @Napo, če bi mi kdo to pripravil in dal na mizo, brez problema pojem in si še prste položim, če pa bi pripravljala sama, nop, ne spravim vase … to je enak “problem” kot z morskimi sadeži. Ko jih pripravljam sama, jih nikakor ne morem tudi pojesti, čeprav jih vsi ostali poližejo …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s