dress code

spoštovane, spoštovani!

obveščamo vas, da se bo žirija za izbor naslova zlati silvo MMXI jutri dopoldne umaknila v klavzuro in izmed prijavljenih del v tekmovalnem programu izbrala tistega, ki bo najbolj prepričljiv po dveh ključnih kritetijih: atraktivnosti in silvestrski primernosti jedi ter prepričljivosti in izvedbi prijave (zapis recepta in fotomaterial) … žirijo letos poleg chefa in chefice dopolnjuje še profesionalni kuhar, ki mu niso tuje nobene skrivnosti foha, tako kuharskega kot medijsko prezentacijskega … prijavljena dela bo namreč presojal urban demšar, ki ga, prepričan sem, bralstvu ni treba posebej predstavljati (ako pa že, naj zvedavi čitalec pokuka semle) …

do slavnostne podelitve priznanj in diplom je še nakj časa, zato vas, predvsem moške, pozivam, da se odenete v primerno garderobo, black tie bo kar pravšnji … vkolikor je kdo pomislil na možnost izgovarjanjam češ nimam primernega metuljčka, naj takoj opusti ta goljfivi up, saj si lahko ta nujno potreben izdelek še pravočasno zrihtate iz zedinjenih držav amerike:

ali pa kar sami okoli majhnega kruhka pred drugim vzhajanjem navijete trak smouktbejkna in spečete na 200 … gala!

3 thoughts on “dress code

  1. nevem kva vam je občestvo.
    ej HALO nov let je mim. a fsi računate na SILVOta?nehite no že spat. dejte že kej migat. če ni že košta, ma tale firtah oli prt ma že razlog za komentar. oni gospoda, kaj je to vaša pes ki za tabo teče… pa nič!
    ma kakšne rihte to pacate. sm mislu da sarme cajt jemlejo. zgleda huj kt bi prstace na skrivaj ven dolbli pred samo upravo notranih zadev.
    p’s. napo kje si najdo podloško?

  2. o, bojanče, žakl (bil je prazen in ni stal pokonci) je enkrat visel z ene zanikrne mizice na bolšjaku … niti za trenutek nisem omahoval – ta bo moj sem si rekel … je pa tak lep žaklček, ki je očitno eni mamci zelo prav prišel, saj je na ene dveh mestih vzorno zakrpan … lepa relikvija, ane?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s