osn let

en oktet kruhovinskih let je mimo … lani, ko smo praznovali sedem let star kruh in prav toliko mlado vino, smo žrebali iz nabora osemnajstih v lojalnostni program vpisanih bralcev … in prvič v zgodovini se je pripetilo to, da nagrajenec no vnovčil svoje na žrebu potrjene sreče … no, ta vlak je pač odpeljal … je pa tu že novi! … torej: do 22. julija do polnoči imaš čas, da izvedeš pofočk v komentarje s kakšno lepo besedo za kruh pa vin, nato počakaš, ali si letos ti na vrsti, da prideš v chefovino na eno fajno večerjo … boben za ždrebanje je od tega momenta naprej odprt za vse … festen!

27 thoughts on “osn let

 1. Jaz bi pa predvsem čestitala za teh osem let ustvarjanja zase in za vse nas, ki težko pričakujemo vsako novo objavo in se veselimo vsakič, ko se to zgodi. Upam, da bo energija še za naslednjih osem let – jaz bom ostala zvesta spremljevalka!

 2. Pred kratkim sem odkrila ta blog in “vav” se mi cedijo sline. Kar sem že skuhala, vse so moji jedci pohvalili. Tako da, le tako naprej!!! Pa čom bolj pogoste objave :)))!!!
  Lp,
  Urška

 3. Nekdo, ki blogari skoraj-sedem let, kakopak ne čuti drugega kot (straho)spoštovanje do onega, ki pri tem vztraja že osem njih (pa ob tem dela še marsi-marsikaj drugega). In ki to počne kakovostno, duhovito, nadvse uporabno in — z eno besedo — vrhunsko. Vsa čast in iskren poklon, čuj.

 4. Kruh in vin je zakon! Žena se je naučila peke kruha samo preko bloga in od takrat naprej me prav lepo redi. p.s. Na večerjo lahko prinesem domačo mangalico. Slin slin. 🙂

 5. Česa se najbolj spomnim, odkar sem zagledala tale blog: prelepega hribčka nekje ob morju (morebiti Ugljan?) in pica, ki je virtualno dišala leto za letom … in tako vem, da bo kmalu čas za … dopuuuuust! Hvala, ker lahko od tebe pobiramo ideje, hvala za vse nasvete, da je peka kruha izi bizi in hvala … ker nam cediš sline 😀 Le tako naprej!!! Saša

 6. Čestitke za obletnico pa hkrati hvala za vse izvirne poste! Še veliko takih, prosim …. večerje se pa tudi ne bom branila 😀 Lpu

 7. Osem je srečna številka. Kdaj kaj zakuhamo po tod objavljenem – ni slabo, nasprotno. Še na veliko osmic, takih in drugačnih.

 8. Čestitke!
  Praktično edini (je še eden, ki je nedaleč zadaj) kuharski blog, ki ga redno spremljam! To pa zato, ker ni samo gola kuharija, ker prebiranje receptov je sila dolgočasna stvar, tudi če se izvajalec potrudi in na koncu še lepo poslika.

  PS (ker ne vem, če bereš komentarje za daleč nazaj, vprašam tukaj): Počasi bom zamenjal Gorenca za pravi žar, pa me zanima, če še drži, da je v linku: https://kruhinvino.com/2011/09/21/razpaljotka/ omenjeni žar še vedno drugi z leve ali drugi z desne v tretji vrsti?

 9. Vino bi imela, ki sem ga zadela 🙂 Bi ga že imela, če bi preko pošte ga prejela, ampak bom Napota za besedo držela (ups, ne rima se več, bom nehala) 🙂

 10. Priznam,ko sem pred leti prvikrat tvoj blog prebrala,sem ga brala trikrat. Do takrat sem bila prepričana,da takole po “Vukovo” samo mladina piše,potem sem pa še kolegicam v službi priporočila,da se literarno in kuharsko izpopolnijo pri Napotu.
  Tudi v kuhinji za prave moške!
  Irena

 11. ta cajt se nea bom delu gajstnga, samo me lepo te prosn, nea me izžrebat!
  Le Pomešaj
  ps. 8 ali ∞, oboje je v tvojih rokah, pred vsem …

 12. Super blog, še boljša pa zakladnica receptov na spletni strani… se že oblizujemo za naslednjih (vsaj) osem let…..

 13. Vse najboljše za 8. rojstni dan. Kar nekaj jedi “po tebi” sem že sprobala in najbolje se prodajajo “češnjeve klofute”… so pa tudi marelične dobre. Le tako naprej!

 14. woohoo, hvala cenjenemu bralstvu – vsem skupaj in vsakemu posebej … na zvestobo kruhovinskih čitateljev se človek res lahko zanese (precej bolj kot na to, da bo poletje poletje, recimo) in vsekakor se nam najprej obeta hudo zanimivo žrebanje, potem pa tudi orng druženje in žurkica … na zdravje vsem!

 15. Raztegni deadline za upravičeno odsotne, če ne se bom prtožu nad postopkom in boš mel za 6 let revizije. Ajd, Primož

  • kolega jurko, žal ne bo šlo – deadline je bil postavljen z razlogom in žrebalna procedura je že v pogonu … v najslabšem primeru se vidimo, ko boste sklenili živi obroč okoli našega poslopja 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s