kanibalizem (družinski)

no, tisto reč s telečjim jezikom je špiker v chefu že prežvečil in preživel, ampak te dni je njegovo profesionalno oko zapazilo grd obcestni plakat, s tremi grdimi črtami, ki naj bi bile slovenska zastava in velikim napisom “anton” … hm, je mar chefov oče začel predvolilno kampanjo? … in če da, zakaj ni za komunikacijsko podporo najel svojega sina? … ali vsaj nekoga, ki je imel likovno vzgojo več kot mu … ob počasnejši vožnji mimo naslednjega antonističnega giganta je chef uspel prebrati še “slovensko sveže meso” in nato še ihanski www … ježeš marija, ne samo da jih je nategnil kvazi dizajner, še bolj so se pustili našponati nekemu možganu, ki se mu zdi blazno fino, da se ihanska svinjina imenuje tako kot 24.711 slovencev: … o, gospa, kako ste kej? – v redu, v redu, kr gre? – no, super, kaj pa mož? – hja, tone je bil ker v redu, dokler ni pršu mesar iz ihana, pa mu je levo nogo odrezal, bojda bo za pršut, ker je velik teku, pa je mel fajn mišice pa nič masti – ??? in pazite še tole utemeljitev imena, citiram: idejo za ime blagovne znamke smo povzeli po svetem antonu, znanemu zavetniku in priprošnjiku, ki svoj god praznuje 17. februarja …konec citata … je sploh potreben komentar? … če ja, ga kar prbodem: farmerji!

3 thoughts on “kanibalizem (družinski)

  1. Verjetno nisi spregledal Antonovih “fleshev” na www strani.
    Cloveka razsvetlijo ti znanstveni pristopi h hranjenju. Je pa zanimivo stvar pogledati tudi sirse.
    Posebej vsecen je stavek, ki v teh casih velja za te kraje:
    “Naši prašièi so daleè od ’umetnega’ saj za njihovo prehrano uporabljamo samo žita in druge naravne surovine. Edina umetnost je v tem, da znamo prisluhniti potrebam živali in jim hranilne snovi ponudimo ob pravem èasu in v pravih razmerjih”

  2. vidiš, pri tem poslušanju živalskih potreb pa lahko kot pogodbeni svetovalki uletita lea eva in jadranka … ta zadnji stavek me je spomnil na uno prijazno kravo iz restavracije na koncu vesolja … no, pujsi, kaj si želiš? še eno šalco pšeničke z ovsom ali bi že šel k stričku mesarju?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s