lakota bo

hja, državljanke in državljani, vi se kar zezajte, glejte bar in se zanašajte, da bodo žiga, igor in mirko poskrbeli za vaše osnovne življenjske potrebščine …  kaj pa če pride katastrofa (in zagotovo bo prišla, vprašanje je samo, kdaj?), nas svari predsednik, imate zaloge, da boste preživeli? … ste spravili ozimnico svojih babic? … je v kevdru dovolj vložene paprike in marmelade? … ne se hecat, konec je blizu!

2 thoughts on “lakota bo

  1. cela jeba… pa kaj je to Gibanje za pravicnost in razvoj??? slis se ko kak darkersko njuajdzerski fitnes klub. a spet kej zamujam…mater sam ce precednik ze drva nabira pol pa res ni heca… mogoce je pa triglav vulkan in bo naso domovino zasu z lavo in pepelom…jao…napooooo? si se tm????se ni konc???

  2. obratujemo iz zasute skrivne lokacije … (n)apokalipsa zdaj! … hja, vidiš, ko te je v tujino bila speljala goljufiva kača in ne veš v kaj se vse predsednik naš sprevrača! … kar preberi si malo njegove enciklike, da se boš lahko pred jenkiji pohvalil, da živiš pod dvema bizarnima prezidentoma …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s