2 thoughts on “wadafak?!

  1. A pa to je kej resnice v lomljenju hrbtov? A ni nekaj podobnega s ptičurinami, ko jim lomijo krila, da ne poskušajo kriliti?

    Naj dodam eno zgodbo o ribah. V enem od China Townov čez lužo sem opazil ribo, ki je imela umetelno odrezana dva steaka prec od glave naprej, a z intaktnim drobovjem in krvnim obtokom, ter srcem, ki je še tiktakalo. Sveže, ni kaj.

    Ampak nekaj distance je tle treba ohranit, ker sicer bi jedli le tista jabolka, ki sama padejo z drevesa, pa še ta so v bistvu začetek novega življenja, tako da … tle skor ne morš zmagat.

  2. ne vem, pojma nimam, iz unga članka (iz fotke pa sploh) mi ni blo nč jasno … dvomim, da se grkom da celim jatam orad mal kičme krivit … je pa seveda možno, da jih bolj čudno trnsportirajo, pa se kakšna kost prelomi … okus je pa verjetno povezan s tem s čim so jih hranili in kdaj so jih potegnili ven … pa seveda tudi to, kolikokrat so se med potjo do končnega krožnika odmrznile in zamrznile … drugače pa ne verjamem, da bi bile grške gojenke kaj mnogo slabše od, recimo hrvaških ali italijanskih … @jabolka, ki odpadejo: neke sorte abortus, jele? 🙂 …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s