kdo bo zlati silvo 08?

evo, big news! … trem prednovoletnim obdarovalskim frikom se letos prvič pridružujeta tudi kruh & vino … ampak onadva nista tako mehkosrčna kot stari bradači, zato ne bosta kar pavšalizirala in obdarovala vseh kvazipridnih po vrsti … nak, za nagrado bo treba v kuhno! … takole gre razpis:

1. kruhinvino.com razpisuje nagradni natečaj zlati silvo 08

2. natečaj je nediskriminatoren; sodelujejo lahko vse rastline, živali, ljudje, predmeti in objekti, ki bodo do nedelje, 6. januarja 2008 na elektronski naslov napo@kruhinvino.com poslali fotko in recept svoje priljubljene silvestrske jedi

3. žirija natečaja sta kruh & vino, ki bosta izmed vseh prispelih fotk & receptov izbrala zmagovalca in mu podelila brendnju izvod knjige Hugh Johnson’s pocket wine book 2008 (gre za 31. izdajo jako popularnega vinskega vodiča, ki kratko in jedrnato popedenka več kot 6.000 vin in vinarjev iz celega sveta, za nameček pa ponudi še hiter pregled letnikov, priljubljene in delujoče vino/hrana kombote itd.)

4. zmagovalec bo dobil tudi častni naziv zlati silvo 08, minljivi pokal v obliki flaše vina iz osebnih rezerv kruha & vina in posebni zapis z intervjujem na kruhinvino.com

5. vse prispele fotke & recepti bodo objavljeni na kruhinvino.com, skupaj z imenom ali vzdevkom avtorja (vkolikor ne bo želel ostati anonimen)

6. kriteriji za izbor niso merljivi, vsekakor pa bodo pošteni, samostojni, neodvisni, suvereni in uravnoteženi, zato so vse odločitve končne in brezprizivne

7. natečaj se izvede ob vsakem vremenu

evo, to je to! … zdaj pa brž planirat & cimprat tatarce, bakalarje, kisle župe, sarmice, torte, kanapejčke, rumove kroglice, sorbete, bovle, punče, benge in ostale podobne silvestrsko-novoletne treate … čakam mejle!

7 thoughts on “kdo bo zlati silvo 08?

  1. no, no, centri, no sikiriki … enajst dni je sicer res bolj slaba dva tedna, kot en dober … pa še za kuhno gre, tako da lahko še vedno sodeluješ … sicer izven tekmovalne kategorije, kar pa zna biti – ob prepričljivi prijavi – dovolj za special mention of a jury … hit us!

  2. Centri zdaj ugotavlja, da skoro vsaki dan kuha, da je fanta lepo poredila (prej je bil podhranjen), ampak natančnega recepta pa nima nobenega na izust. Vse v navdihu. Bom razmislila!

  3. lepo, skrb za sočloveka je nadvse pomembna, še posebej, če je v prehranski stiski … vzemi si cajt, saj zdaj nisi pod tekmovalnim pritiskom …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s