retro

huh, plasične vrečke so res en drekpek, kot pravijo pozitivke … pravi dedec pač gre v štacuno in na plac s cekarjem, košaro, nahrbtikom ali košem … in karton od jajc, ki jih kupi pri gospe kristanovi lepo nese nazaj, da se vanj parkira nova desetnija rumenjakov in beljakov … al gore bi nas vse poljubil na obe lici, sploh če bi videl tale lepo ohranjen, skoraj 16 let star primerek kartonskega jajc-packa, za katerega sem oni dan bil na vrsti jaz:

hu givz afak za karton, važno, da so jajca frišna, ane? … no, tale gre danes nazaj, po refill … zaželimo mu še na mnoga leta v prenašanju raznoraznih jajc …

3 thoughts on “retro

  1. Whoa, primerek za gospodinjski muzej? A si ga kaj tudi z večje razdalje pofotkal? Me prav zanima, če danes še isti model uporabljajo. Hvala javni televiziji – se še sveže spomnimo, kakšne race so bili videti takrat ugledni voditelji tv dnevnika in kakšna je bila tv grafika. Ta kartonski nosač gre čisto fino zraven. Pa siti so bili takrat tudi še sveži, ne?

  2. No ja, jaz ne morem po jajca z vespo, ker se pri prevažanju čisto vsa strejo, vedno, preverjeno 🙂 Drugače pa pohvala oldtimer kartonu za jajca.

  3. tjaša, samo bližnjaka sem poškljocal, ker je bla kuhinja razturjena in zatorej v nefotkabilnem stanju, hehe … od današnjih modelov se razlikuje po tem, da ima une palčke, ki ločijo jajca med sabo precej nižje, pa tudi prezračevalni sistem je malo slabši (beri: ima manj & manjše luknje) … vale, pa probaj z ducetom, hehe …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s