hud hec bo!

naslednji četrtek, na koledarju bo zabeležena številka 22., bodo na oder stare elektrarne na kotnikovi stopili hecni muzikontarji … so iz dunaja, ampak niso dunajski dečki, ker so med njimi tudi dekline … reče se jim vienna vegetables orchestra in njihova posebnost je, da špilajo muziko izključno na zelenjavo … jep, pobje in dekleta pridejo na tržnico, naberejo štof in potem vrtajo, režejo, sekljajo toliko časa, da so inštrumenti pripravljeni … in kakšni inštrumenti to so!!! … karottenflöte, gurkeninstrument, paprikatröte, lauchgeige, zellerbongos, melanzaniklappe, ni da ni, hehe … muzika je pa tudi eklektična mineštra (lahki bi rekel dobesedno) duba, klubskih hausićev, free jazza, eksperimentalne elektronike in še česa … da vam bo jasno, kako približno vse skupaj izgleda, pripopavam video:

da ne boste ugibali: stvar nima kakšnega prehransko ideološkega backgrounda, saj nihče v orkestru ni vegetarijanec … uradna stran dogodka je tukaj, vstopnice po 12 evrov pa so na voljo tukaj

4 thoughts on “hud hec bo!

  1. Jej, res bo hud hec! Uničevanja buč in korenčka v tako zabavne namene jim niti zameriti ne morem 😀 . Najboljša mi je tista, ki igra na ohrovt. Je do konca koncerta verjetno celega olupila 🙂 .

  2. Pingback: Vienna Vegetable Orchestra - Ljubljana, Stara elektrarna (22.1.2009) | The L Files

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s