5 thoughts on “london/maidenhead/bray – heston

 1. OK,

  a zdaj sem ti lahko fouš?
  Sej ne na tist “naj sosedu krava crkne” način, ampak “u ti mater sem mu fouš, ker jaz še nisem bil” način. Pa sem že gledal, sam je težk bejbisitterko za par dni skup najt.

  Ful všeč tale prezentacija. Veliko prikazanih jedi je v njegovih TV šovih. Verjetno sem si najbolj zapomnil ponarjeno želvjo župco, ki jo je naredil v “Heston’s feasts” in že opis postopka izdelave je dost mind-boggling.

 2. Hja, sem lahko le topoglavo bolščal, zadovoljnjo hrzal, hkrati pa pazil, da slina ne zalije tipkovnice…fenomenalno!…i tata bi sine

 3. ne me basat, še en skalp si letos vzel?!
  vse vkup prehudo za moj frštandkostn. sem si ti mislu hvalt s spagetti ai ricci, ma neki srkam in požiram in to ni to. oomami… ni še konc vseh dni, orto…
  LePomešaj

 4. bojc – za recept za mock turtle soup je nekdo pripomnil, da si prej fertik, če se odpelješ k hestonu v oštarijo in nazaj, kot pa da jo narediš sam 🙂 … gourmet – hell yeah, čeprav heston ne uporablja gordonovega besednjaka … fantom – i ovaj tata bi ponovo, sine … bojan – ni vsako leto tako leto, da bi se vrstile okrogle fešte … ampak je pa treba izkoristit vsako priliko za festen, ane?!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s