#9

deveti julij je! … in z njim prihaja devet let kruha in vina … in z obletnico, kot je pri nas v navadi, se komentarji pod tem zapisamo odpirajo za čestitke, pozdrave, pohvale, trepljanja, stiske rok, lupčke, mahanja in ostale izlive vzhičenja nad visokim, zadnjim enoštevilčnim jubilejem … izmed vseh komentarjev (eden na osebo, prosim) bomo po devetih dneh (18. julija) z javnim žrebom izžrebali nekoga, ki bo povabljen na fešto v chefovino – te so ponavadi kar spektakularne, ane kamenko, lenča, tadej, sonja, mehovil, iva in bojan (P.J. podatka žal ne more potrdit, ker se je po žrebu pogreznil v globoko ilegalo) … prijave so odprte za vse, praznujte z nami!

24 thoughts on “#9

 1. Vseeeeenajboljse in se na mnogo let idej,testiranj kuharije in zapisov….najljubse branje ob katerem sem vedno lačna….in grem vihtet kuhalnico😃

 2. Evo, tut če ne bom kupla Brasovega noža (ker je predrag), se loh vsen naslajam nad nagravžno dobrimi žaluzijami s čebulnimi marmeladkami in tak … tudi zato, ker ta blog obstaja že deveto leto. Word!

 3. Da se ti nikoli ostrina na nožu ne skrha, čebula prižge v loncu in gnil zamašek ostane v flaši. Vse najboljše in še na mnoge kulinarično – enogastronomske dogodke.
  Čestitke!

 4. Dasiravno vašega bloga ne spremljam že skoraj dvoštevilčno število let, se pa ob branju na vso moč delektiram. Zategadelj tu puščam svoj mali cahn in strašno stiskajoč svoje male peščice v upam na kulinarično razodetje naravnost epskih razsežnosti, ki me lahko zadene, ako mi je Foruna naklonjena.
  Jubilantu osolzena gratuliram, in želim “Kolkor kapljic tolko let” bloga.

  Zdravstvujte!

 5. hvala za zanimivo in iskrivo na napisane poste,
  hvala za zanimive recepte, ki so pogosto vir inspiracije,
  in seveda, hvala za laskavi naziv, tam daljnega leta 2009 …

  še devet krat devet …

 6. Hvala vesolju, da živim v Tvojem cajtu. Berem tvoje sočne kreacije, jih probavam, se veselim, mljaskam, pijem.
  Furaj dalje.

 7. Chestitke Bostjan Napotnik Napo & Hvala za ‘one of a kind’ gramaticno orkranclane recepture & kulinaricne trike, vseskozi zacinjene s primerno ritmicno glasbeno podlago…zatorej naj tale tvoj sporget greje se se na veliko let, da bomo bralci se naprej vsak na svojih pultih veselo recenzirali in eksperimentirali izrocilo bili v zdravi dobro formi, predvsem pa siti…okusne Napo hrane!

 8. Vedno z užitkom prečitane objave, kapo dol za besedne ‘zmišljotine, te men zmagajo, slast je krast si čas v službi pa tvoj blog brat 🙂 na še mnoge krohovinske umetnije!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s