elf

image

jedan i jedan nisu dva več jedanajst! tako sta zdaj že kar dober niz let nazaj v mikrofone tulila target in general woo, skupaj bolj znana kot tram 11 (pri čemer v rap muzike manj posvečene bralce podučimo, da je tram okrajšava za tramvaj in ne del lesene ostrešne strukture) … to pišem zato, ker tudi tale dva zgoraj prikazana prsta ne simbolizirata iz dveh enk sestavljene dvojke, ampak iz dveh enk sestavljeno enajstico … enajsti julij je danes zapisan tudi na koledarju, v štetju let kruhovinske dobe pa smo jih prav tako dopolnili enajst … (sledi kratek reminiscenčni intermezzo ustanovnega očeta: jao, morš mislt, enajst let – to je skor četrt mojega življenja, to je za eno osnovno in pol srednje šole kuharije, pisarij in slikarij … kdo bi si bil mislil, da bo vse vkup trajalo toliko časa! … ipd. itd. bla. bla. bla. …)
da po nepotrebnem ne zavlačujemo: na uradno praznovanje s kruhom in vinom (in še marsičem) v naš novi hedkwoters bomo povabili enega od tistih, ki se boste pofočkali tu spodaj v komentarjih in ki bo imel dovolj sreče pri žrebu … časa za emocionalno obarvane komentarje imate – konceptualisti smo, le kako bi drugače moglo biti? – enajst dni, torej do 22. julija … festen!

p.s.: da ne bo nesporazumov: praznovalni termin bomo po objavi rezultatov žrebanja uskladili z izžrebancem – naj te ne skrbi, če se trenutno nahajaš na čisto drugem koncu sveta 🙂

21 thoughts on “elf

 1. Čestitke Napo, hvala ti za vse, sem se velik naučil tukajle. 🙂

  Žrebaj pa le nekoga drugega, me nažalost ne bo v prestolnici takrat.

  Živio nam još 100 godina!

 2. 😮 Tole bi prebrala tudi, če ne bi začel z enim mojih omiljenih kvotejšns, in potem še tako povabilo! Glih 20. julija pridem v Ljubljano, kako si vedel? (Pa še Festen je eden mojih omiljenih filmov.)

 3. Upam,
  ko jaz bom umrl in ti boš daleč proč (Magnifico)
  boš napisal 11000 dni,
  vabil na pofočk
  a najbolj (je) bo dišal tvoj pražen krompir (soran)

  LePomešaj

 4. Po pozivu na fb sm ze mislila, da zamujam medletno varianto zlatega silvota😆Pa se je treba sam pofockat, pa so res pocitnice🎉👙

 5. Kaj naj rečem? Napo je car vseh carjev! Bi ga brala še in še – bistveno več, kot zmore napisati in ustvariti!
  Kapo dol in tako naprej!

 6. Ta komentar pišem, da bi se po več letih neuspelih poskusov uspel infiltrirati v kuhinjo kulinaricnega guruja & osebnega idola Napotnika!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s