konfuza

življenje je bilo včasih veliko bolj preprosto, kot je zdaj in v dokaz mi niti ni treba kazati  kakšnih state-of the-art daljincev ali kakšnih super navodil za uporabo user-friendly malega gospodinjskega aparata za reprodukcijo zvoka … se je treba čuvat pri popolnoma vsakdanjih  stvareh … recimo jogurti in žajfe: včasih je bilo simpl – jogurti so bili sadni, žajfe pa cvetlične (ali ocean, sport, fresh) … kaj pa zdaj? … zadnjič enkrat sem videl jogurt z okusom aloe vere, žajfa v službi je pa milk & honey … in kaj bi raje snacknil? … mleko in med, seveda, z aloe vero bi se pa namazal po hrbtu, če bi me opalilo sonce (pa me ne, ker ga ni! … sonca, ne hrbta, hrbet je) … ampak to je še precej v redu, ta hud udarec je prišel danes zvečer: televizor je pokazal reklamo za intimno milo, ki se mu reče chilly … peče? … zdaj samo čakam na losjon po britju o’cwirk – vonj za prave moške …

2 thoughts on “konfuza

  1. Jogurti z aloe vera so pa ja dobri! Vsaj tukaj pri nas so med boljsimi. Zajfe so pa tudi kar pomnim ze sadne. Predvsem imam v spominu marelicni vonj, ki ga je uporabljala moja teta pred davnimi, davnimi casi. Je pa res, da bi vcasih kaksno stvar raje pojedel, kot pa namazal in obratno.
    Intimno milo chilly….hmmm, ta je pa zagonetna……a pece al’ ohladi?!?
    😉

  2. update: reklama trdi, da je namenjena ženskam, ki zahtevajo svežino in varnost vsak dan … chilly intimno pere v treh dišavnih različicah, ne vem tečno katerih, ampak zagotovo nobena ni čili … čili i zdravi bili, pa vidili!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s