nova usta!!!

tehnična skice prve hranedvema odraslima goltancema in enemu triletnemu grlu v chefovini so se danes malo pred peto zjutraj pridružila nova lačna usta! … novorojeni feminilni organizem je lep, krepak, zdrav, tehta 3850 gramov, meri 53 centimerov in je zaenkrat izbral strogo laktično dieto … chef ugotavlja, da je super, če se deca rojeva zgodaj zjutraj, ker ga ni filinga, ki bi se dal primerjat s tem, da si po neprespani noči pijan od druge očetovske sreče in zlate radgonske … nazdravi z nami, cenjeni bralec!!!

12 thoughts on “nova usta!!!

  1. čestitam! novi bejbichefici, da se je rodila, chefu, da je donosil, in še prav posebej chefici, ker je verjetno na svoja pleča prevzela levji delež tega podjetja!

    ne vem prav dobro, če bi ji bilo pametno zaželeti, da bi bila gobčna po fotru… saj vemo, kako je s (pre)gobčnimi dekleti…

  2. Cestitke vsem skupaj! Pa upam, da bo mala babychefica ravno taka faca kot njen oci! Tudi jaz nazdravljam z jutranjim kofetkom, malo z zamudo, pa od srca!

  3. juhej, to je pa fletno, da človek po letu dni še enkrat kasira čestitke … hvala! … update seveda je, da tale novas usta niso več na laktični dieti, ampak da veselo meljejo pred sabo vse, razen oreščkov, svinjine, gob, rakov in školjk … to pa še pride!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s