češki gř

v ljubljanski šmeki rečni hiši zmorejo v treh vinskih vrsticah natisniti tri napake … še posebej simpatična je zadnja, po kateri lahko sklepamo celo na prodajo nelegalnih substanc, ki jih pridobivajo iz avtohtone kraške vinske sorte vitovska grganja:

ganja

najprej iz rdeče sare strešica k izbrancu skoči,
nato pa vitovska brez gr te kar dobro poči!

4 thoughts on “češki gř

  1. Chef, ker stvar stoji pred mojimi durmi na Hacquetovi ulici za Mobitelom in sem danes tam obedoval. Mislim, da si v bližnji prihodnosti zasluži tvoj obisk – Zlato runo – gruzinske dobrote – mislim da kuha gruzinska mama. Meni je bilo všeč. O stvareh pa naj presojajo chefi. Vsekakor zanimivost v kulinarični podobi glavnega mesta.
    Priporočam, kot zuriški nogometni večer.

  2. pastar, pejmo enkrat, saj že dolgo nismo kakšne rekli o visarionoviču, boisi in kaladzeju … petrula, do lektoriranja je še dolga … za začetek bi bilo dovolj, če bi kdo vsaj enkrat pregledal napisano …

  3. No pa dajmo enkrat, se slišimo. Pozabil si Katie Meluo, Gogija Chagelishvilija (slikarja), ter Gizo Ujarmelija, ki je bil rojen v Tbilisiju leta 1969 in je nastopal za Nemčijo v umetnostnem drsanju, sedaj pa je uspešen nepremičninski agent v ZDA, čeprav ne vem komu kaj prodaja.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s