284,2 MB

tako velik je en pdf fajl, ki se je danes zgodaj popoldne znašel na ftp strežniku neke tiskarne … ime fajla je “kuhinja za prave moške” … tako bo namreč tudi ime knjigi, ki bo čez dober mesec začela delati gužvo na policah slovenskih knjigarn … če ti povem še nekaj drugih številk, da boš malo vedel za kaj gre: bukla bo imela 240 strani, na katerih bo priobčenih (a veš, da ne vem čisto natačno) okrog 140 receptov, od teh jih bo nekaj čez 50 opremljenih s celostranskimi fotkami … notranji prelom izgleda takole:

tista plava barva ni plava po celi knjigi, ampak se spreminja gleda na razdelek knjige, v katerem se nahajaš … razdelkov je devet, vsakega pa odpre besedo-slična predstavitev enega pravega dedca, ki se po muški (se reče strastno in na polno) ukvarja s kakšno prehransko pridelovalsko/predelovalsko rečjo … z nami bodo pek, ribogojec, nabiralničar, kmetovalec, sirar, mesar, gostilničar, vinar (in njegov gostinsko-pršutarski brat) ter piškotar … vsi so pravi dedci, tako kot andraž, tomo, nina, mitja, blaž, tina, matjaž in mirjam, ki so se – nekateri prej, drugi pa predvsem v zadnjih dneh – še posebej intenzivno ukvarjali s tem, da bi bila knjiga kot se šika … in tudi bo, no doubt!

14 thoughts on “284,2 MB

 1. fly: jaz tudi
  blaž: zaenkrat ga ne bo
  kisla: pojma nimam, ma boste že nekak
  silvo: treba mal hajpat, ni druge
  alain: cena formirana, manj kot 25 evrjev
  vale: vsaj en k bo bral, ne sam gledal, hehe
  bojan: you’re welcome
  mateja: glej prvo vrstico
  naročnik 1: ne, ta privilegij je imel samo filač
  naročnik 2: glej prvo vrstico 🙂

 2. glejte sam, da se bo vsa ta vaša odločnost potem prelevila v nakup najmanj 5 kosov, ki jih bo avtor zihr rade volje podpisoval, vi mate pa s tem rešena darila za now let in pa neki zase…sej ste pravi dedci 🙂 napo je pa gutow po prodaji plačan

 3. Dober mesec je naokoli. Je že na policah? In če da, katerih? (Veliki gurman, Korenjak starejši, namreč te dni nekaj slavi … pa kupujem antipod Petrovčičeve herezij.)

 4. simon, ne samo da je že na policah, če ne boš hiter, je kmalu ne bo več, hehe … knjigarne mladinske knjige so ziheraške destinacije …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s