hudo

na včerjašnji dražbi mladininih hudojev, sem iz dolgotrajnega in težkega boja s sax pub gazdom ljubotom izšel kot zmagovalec in svoj asortiman kuhinjskih pripomočkov oplemenitil s temle športnim artiklom (napis na škatlici pravi, da sta od adija dasslerja ata pa mama želela, da bi bil njun sin postal pek):


miklavž bo torej letos obut v adidaske (recimo takele), kar se bo poznalo tudi na obliki njegovih piškotov … kolateralna korist obiska legendarne trnovske kafanske inštitucije je tudi spoznanje, da (poleg meni ljubega češkega nepasteriziranca bernarda) v hladilnicah držijo tudi izjemno bamberško poslastico, nefiltriran kellerbier iz pivovarne mahr’s, ki te ga tudi naučijo pravilno (v treh intervalih z vmesnim posedanjem pene) natočiti v krigle … kako ga spravati po grlu navzdol pa itak veš … navali narode!

6 thoughts on “hudo

  1. vale in maja: delirium je sicer potrjeno hud, ampak pol sploh ni šel na dražbo, ker je ljubo kar sam konfiskiral flašo in jo postavil na polico nad šank, hehe …

  2. naj umijem krivdo z ljubota in pojasnim, da je hudojevka želela prazno delirium tremens flašo – kupljeno in pokonzumirano pred leti v franciji – v saxu zamenjat za polno, ki bi jo ponudili na dražbi. žal tresavice pri nas trenutno ni možno dobit(ljubo ima še nekaj primerkov temne različice delirium nocturnum), zato je šla zadeva med suvenirje – keri bi pa hotu kupit prazno flašo za pet evrov!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s