pimp my kaiser

saj ne, da bi bilo s šmornom, kot ga tu in tam nažgemo v naši bajti kaj zelo narobe … kar poglej ga:

en tak fletn, rahel ampak hrusljav, lepo dišeč šmorn je to … in, kot bi rekla kakšna ultra skrbna mati v reklami “otroci ga obožujejo” … ampak zgleda, da sem že ene take sorte človek, da ne verjamem čisto pregovoru, da se zmagovalnega konja ne menja in ponavadi vrtam naprej, kaj bi s kakšno rečjo še lahko ušpičil, da bi bila boljša … sicer je potem včasih tudi slabša, ampak tega ne bi moreš vedet, če ne probaš … fin tako mi je zadnjič med listanjem priljubljenega mesečnika svanulo, da moram nujno probat ej še kar frajerski upgrade … in tako sem izvedel čokoladiziranje napege dragega carskega praženca:

poglej ga! še petru bossmanu bi se fajn zdelo … črn šmorn je namreč vrhunski in navadni, dolgočasni, belski, tradicionalistični, konzervativni verziji se ne pišejo najboljši cajti … družina namreč soglasno zahteva takojšen vpis črnega šmorna na spisek velikih klasik naše rodbine in posledično pogosto uvrščanje na jedilnik … ih, pa naj jim bo, saj je čisto ajnfoh: pri testu za klasični šmorn odvzemi eno jajce in ga zamenjaj s 70 grami nad soparo staljene čokolade, ki jo vmešaj v maso pred snegom iz beljakov … aja, pa kar dvojno dozo naredi, se je brez veze sprenevedat, da bo enojna dost, ker ne bo … black is beautiful!

soundtrack je seveda – črn!: james brown – say it loud i’m black and i’m proud

5 thoughts on “pimp my kaiser

  1. Sovražim šmorn, bi rekel eden od smrkcev in takisto Vale. Bom pa recept prepisala Mami Zinki, ki ga naravnost obožuje, sploh, če si zraven pripravi še kompot iz japk …

  2. majcha, go 4 it; vale: povej štrumfu (pa i sebi), da je ta čokoladn … mailim, a kdo je šmorn brez kompota???!!; alenka: agri, čoklit ftw!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s