prva petletka

28. junija 2006 nisem točno vedel kako in kaj početi s kruhom in vinom … pa sem 648-krat kaj napisal in vi ste ste si to 607.733-krat ogledali in 3.153-krat kaj pokomentirali … ni kaj, čas je, da se kamenkotu, lenči, nekjedrugjeju in mehikam v kruh-pa-vin hol-of-fejmu pridruži še kdo … drage, dragi, čas je za

VELIKO

TRADICONALNO

PRAZNOVALNO

NAGRADNO

IGRO

v komentarje napiši whatever se ti ob prvi petletki kruha in vina zdi vredno in primerno, kruh pa vin pa bosta od vseh do 10. julija zapisanih komentarjev izžrebala nekoga, ki bo povabljen na praznovalno top shit slavnostno večerjo v kruhovinsko bazo!

small print: nagradna igra je odprta, sodelujete lahko vsi, tudi tisti, ki ste že bili kdaj izžrebani … upoštevali bomo le one entry per person … srečno!

29 thoughts on “prva petletka

 1. Napo carsko! Zaradi tvojega bloga in podobnim, se mi je kvaliteta zivljenja zelo spremenila! Na bolje! Jem resnicno top sidovsko! Sodelujem, da izivam resnico, ce obstaja se kaj nad tem, kar dozivljam sam! Moja gurmanskost zahteva, da se jo izreba! Napo, za konec pa nekaj ekstravertiranosti, res si zakon!

  Hams,

  Majster

 2. Skoraj redno berem. Vesela sem, da so prispevki redni in da ni dolgih pavz. Iz napisanega veje energija, ki se sproža ob avtorjevem uživanju v življenju in mi polni baterije. Hecno? Meni se ne zdi. Eden mojih načinov polnjenja baterij je v tem, da privoščim drugim in tudi sama poskušam kaj izvleči iz tega. Večeri so lepši zaradi tega bloga. Pa ne mislit, da delam samo to! Mislim, kot da so to moji edini užitki! Daleč od tega. Iz vseh situacij vlečem pozitivne stvari. Instiktivno, imam srečo! Čestitam za obletnico in, prosim, še tako naprej!

 3. Kruh in vino, čestitke ob obletnici in zaključeni petletki. Kakšna parada se bi za to priložnost tudi spodobila. Sicer pa, kakor nam Napo večkrat napiše keep cooking, jaz pravim keep writing.

 4. Madonca Napo, bom egoistično zapisala, da sem šla zaradi tega tvojega zapisa gledat koliko sem blogovsko stara in ugotovila, da sem starejša od tebe za dva meseca in tri dni in ti tako ne morem čestitati z besedami, ki so mi najprej prišlle pod tipkovnico “Bravo starina!” mišljeno seveda v blogovskem smislu. Si pa želim, da ostaneš v blogovskih vodah čim dlje časa, ker te v naši votlini radi beremo in tudi kaj po tvojih navodilih skuhamo, kar pomeni, da blog ni samo za sline cedit, temveč je tudi fino izobraževalen za vse nas amaterje, ki radi vrtimo kuhalnico.

 5. Michelinovih zvezdic ali drugih priznanj niti ne potrebuješ…posredno vplivaš v najin način kuhanja, uživanja, eskperimentiranja, obiska kake krčme, nakupa dobrot doma in v tujini, čeprav to redko uspeva izliti na tipkovnico. To je več kot blog, FB, nasvet ali recept – bravo Napo! majANDrej

 6. Najbulš od vsega je bil pa putrmaher.

  U glavnem, kruh naredi TI, JAZ pa prnesem cvičk in mesne dobrute (prpravo prepustim teb). Fotr je mesar, taku da tud kakšnu dvotedensku uležano mesuvje neb smelu bit težku dubit. Dumače klubase, salame in špjeha je pa tud na pretek.
  Kut je pravu muj star ata “Če bi blu zelje, ohrovt in kurenje dobru, bi ga zajci že na polu pujedl.”

 7. vsekakor zakon prispevek, ki človeku zbudi veselje do lastnega vihanja rokavov in vihtenja kuhavnic, da o slinjenju ob slikah sploh ne govorimo.

 8. Ja ni kaj … Tale kruhovinski game je čisto preveč resna zadeva, da bi človek še naprej vztrajal v ilegali in cedil slinice v varnem zavetju anonimnosti. Zatorej še na mnoga leta chef Napotnik, na še veliko kulinaričnih zapisov in sočnega slikovja in naj bo Dioniz naklonjen tudi chefici in mini chefom.

  Gregor

 9. Ojejjjjjj! Pa sem prepozna za en dan :(( Pa drugič, žal. Ampak, moram pa povedat, da te občasno spremljam, kaj tut vržem v lonc, še večkrat meine mož, ki je gostinc,….tko da,… ni mi lahko. Aja, pa rojena sem 28. junija 1982 :)) Prav zares!!! Dobro ustvarjaj še naprej, ker to ni samo in zgolj kuha, ampak mnogo več! :))

 10. juhej, tole pa bo žrebanje, saj bo kuglic kot pri oni znameniti zlatolajbični loteriji, v katero se je bil chef pripravljen potunkati v mladih, lasatih in neivno glupkastih letih! … 28 kuglic, bomo vzeli še tale zadnja dva, ipak je radostno vzdušje, pa ne bomo pravniško formalistični, ka-li?! … torej:

  sašo: seveda, dokler mašince godejo in brigade hitijo, se ni za bat usiha novih zmag!
  gourmet: troo, vsekakor bolje top shit, kot navaden drekec-pekec, kenede?
  majster: kot sta ugotovila že mulder in scully – the truth is out there …
  iva: točno, le kdo še vedno drajsa te oldskul rimljanske fraze? … in to po petih letih, c-c-c-c …
  vulka žlica: hvala za uvrstitev v priljubljeno zbirko slovenske večernice, se trudimo dalje!
  kitty: bo!
  vale, stara kluka: vidiš, zmer me boš lohk poslala po čebulo v štacuno, hehe…
  miha: je pa več kot 4, hehe …
  ina: volume II coming soon to a computer near you …
  mb: naj ne ostane le pri besedah, sem že naredil plac v kleti …
  andrej: ajm blašing … hvala!
  tomaž: tvoj deda = modrec!
  bojan: prosim! … bom!
  b.k.: hoodie goodie foodie še boodie!
  romana: pozdravi!
  urška: sconto!
  l&u: kar sem rekel, sem rekel …
  markon: zdaj se lahko pokriješ nazaj, da te sonce ne skuri!
  borko: salivacija ftw!
  davor: šta je, tu je …
  malina: for sure …
  kolega gr.: hehe, včasih je za spremembo dobro biti pojeden …
  luštrek: a kar coming out, al kaj?!
  alain: sek!
  oolong: kako pa kaj tast?
  saša: vse najboljše nazaj!
  fudmajstr: kontra!

  hvala za lepe želje vsem, žrebanje se bo odvilo čez vikend, tako da vam bo prav prišlo še malo potrpljenja … ki pa ga bomo zafilali z reportažnimi zapisi iz spodnje čizme … soon!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s