kva ste spremenil dizajn!

je bil grafit, ki ga je nekdo na cankarjevi cesti naškrabljal na steno ob izložbi neke oldskul foto radnje, ko je ta malenkostno spremenila layout že dolga leta nespremenjene izložbe … nu, tako je tudi petletka kruha in vina prvemu za darilo prinesla novo krušno košarico, drugemu pa novo flaško; z drugimi besedami: to kar vidiš, je nov dizajn tvojega najljubšega bloga … malo smo kao moderniji, popucani, lahkotno ležerni in tako … zgoraj, takoj pod napisom imamo stajliš švarvajs fotko, ki jo bomo tu in tam (plan je, da ob menjavah kulinaričnih sezon) zamenjali … začenjamo pa z lepim poletnim palamidinim repom na kuhinjski deski … črke so drugačne – se mi zdi, da se lepo berejo, ane da ja? … predvsem pa je fino, da bodo zdaj tudi fotke malo večje … bodo velike (in upam da tudi lepe) kot tale borovničevo-kislomlečna panakota z omako iz bele čokolade, ki jo je nekoč uprizorila chefica:

fletn k stomater, priznaj! (malo mi gre na gange tale robček okol fotke, moram pogledat, če se ga da ukinit …  je pa res, da rob izgine, ko klikneš na fotko in se ti ta odpre solo, v vsej svoji na 1000 pikslov horizontale obsegajoči velikosti) … na desni strani boš še vedno našel zadnje komentarje, seznam zadnjih in lestvico petih trenutno najbolj branih zapisov, skok v zgodovino pa od zdaj naprej poteka prek padajočega menija … spodaj sta dva e-poštna pomagalčka:  z enim mi lahko pošlješ e-mail, z drugim pa se lahko – če si res tak hc k&v fan – naročiš na obvestila o novih zapisih … morebiti bom na stran dodal še kakšno reč, ko se s tole novo podobo malo bolje spoznam … seveda pa ne pričakuj, da se bo kaj radikalnega spremenilo pri vsebini: še zmer ga bomo na polno kruhali & vinali! ostanite še naprej z nami!

21 thoughts on “kva ste spremenil dizajn!

 1. Ful fajn – sploh pa: hvala za velikost črk. 🙂

  V WordPressu v oknu za obdelavo ravnokar naloženih in vseh drugih fotk obstaja možnost, da kot vrednost širine okvirja vneseš 0 – potem ta izgine.

 2. nov DESIGN gor, nov DESIGN dol, ma prosm, kje pa je muska?
  pa še taka papa, k te deklca pocrta, da te prime uno cheek to cheek

  heaven!

 3. Spremembe so dobrodošle 🙂 Pri kliku na sliko se le-ta odpre sama v brskalniku. Predvidevam, da si hotel, da se odpre v pop-upu? Ali ne? Mesto zločina: Chrome.

 4. Js sm bla. In bil je Foto Holynski. 🙂 V izložbi so imeli seksapilne stare fotoaparate in druge foto reči, pa so si omislili bolj fototivolski look … in si prislužili podpis. Hecno, da je bil zapažen. Takrat mi je bilo namreč žal, da ga nisem naškrabljala na bolj prominenten kos fasade. Danes je tam pekarna, Foto Holynski pa je v Semu (http://www.etno-muzej.si/sl/fotografski-atelje).

  Sicer se nimam navade pofočkavat za grehe iz ponorelejših let, ampak tale post me je naravnost prisilil 😉

 5. hehe, delish! ne me basat – pa to je prosto neverovatno! … na tem mestu še en bravo za v mojih krogih ponarodel grafit, ki ga citiriamo ob vsakem (predvsem neposrečenem, kakopak) redizajnu embalaže, cajtnga, karkolija … moram it enkrat v sem k holynskim razvit slike, da vidim, kakšen dizajn furajo v novem mileniju … še enkrat: respect in hvala za grafit!

 6. 😀 Najs, me veseli, da je teknil. Em, Foto Holynski je v Sem iz, kakosereče, zgodovinsko-spominsko-razstavnih razlogov. Z drugimi besedami: ni ga več, da bi pri njem razvijal fotke. Lp

 7. En problem: na ajfonu se nemobilna stran kr lepo razsuje. Sej vem – mar bi uporabljal avto-mobilno stran. No, ne morem je prižgat nazaj, ker se ne da kliknit (pritisnit) na “view mobile site”. Rad pa preklapljam med obema – za šporhertom so drugačne potrebe kot med prebiranjem.

 8. hja, drek, no! … tudi pri meni je namreč tako … sem – na hitro sicer – prebrskal wordpressove forume in ne naletel na to temo … jo bom sprožil sam, pa da vidim, kaj bodo povedali kvadratoglavci …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s