london – ambrgr

priprave na londonski hamburger so se – kljub temu, da gre za hiterfuter – začele že nekaj dni prej … iz elektronske korespondence med nekjejem drugjejem in kruhom in vinom je namreč moč izluščiti naslednje za ta zapis relevantne replike:
nd: kdaj se torej dobimo?
k&v: danes zvečer še ne, pa v petek do večera tudi ne … vmes in potem – torej v četrtek, petek zvečer in v soboto sva pa še čisto na fraj …
nd: kaj pa če bi se dobili v soboto in gremo na borough market – vem, bo veliko ljudi in polno in vse to, ampak je vseeno sobota in moramo na plac. kraljice ne morem obljubit, ker je malo manj priljudna kot slovenski predsedniki (ampak za razliko od njih oziroma vsaj enega še okretna in živa), je pa luštno … in se potem spravimo na bus in gremo na kmalu-legendarne burgerje v covent gardnu, da bosta pojedla še to gastro revolucijo :)))) bi to pasalo in bilo dovolj okusno?
k&v: plac pa burger – jaz težko rečem ne, hehe …
in smo šli, čez waterloo bridge in pristali tukaj:

v naslednji londonski epizodi, pa bodo, dragi bralec, stvari postanele malo bolj začinjene …

5 thoughts on “london – ambrgr

  1. GBK je sicer kul (sliders, mmm) ampak je že rahlo preveč umetelno. Še vedno nekak obolevam, da Slovenija ne premore enga kul burgerja nikjer. Da bi pa slednje skoz delal doma mi pa mal preseda (kljub temu, da je deeee-lišz):

    http://titpetric.tumblr.com/post/13018880610/some-burgers-i-made-recently-all-beef-full-grain

    Stvari so šle resno že tako daleč da vsem folku grenim življenje s to burger obsesijo in da že celo gledam nepremičnine na področju ljubljane za gostinstvo. Iz same trme bom počas odprl eno burger kasarno.

  2. tadej – kaj pa čmo, če je temptation v hiš’, hehe … urban: hvala za tip, gbk na spisku za naslednji london … tit: ti samo povej ko bo otvoritev – pridemo lačni, garant! 😀

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s