495 mesecev kasneje

v soboto je chef pukim slučajem doživel bližnje srečanje z debelo buklo, za katero se je izkazalo, da so med platnice vezani izvodi časnika tovariš iz leta 1965 … poleg za tisti čas precej smelih avtomobilskih turističnih namigov (1.800 kilometrov in že ste v carigradu!) in pisem bralcev, ki se berejo kot, da so napisana letos in ne 41 let nazaj (v današnjem hitrem tempu življenja komajda še najdemo čas za sočloveka) je chefu seveda padla v oko mini rubrika ivan ivačič in naše bralke za vas, v kateri je bil priobčen en recept od ta starga in eden od bralke … sredi julija so bralstvu sugerirali tole (kar klikni na sliko, bo zrasla in bodi pozoren na začetek zadnjega ivačičevega odstavka):

poletni obrok po ivačičevo

za fante pa so v poletni vročini poskrebeli piarovski spin doktorji, ki so v isti številki tovariša lansirali osvežilno novo pivo iz laškega, kar je izjemno velik dogodek še dandanes, ko cepci od savinjskih finančnih inženirjev pire pač raje ukinjajo, kot pa ustvarjajo … skratka, leta ’65 so frajerji srebali tole (in chefu se kolca po dobi pred njegovim štetjem, morš mislt?!):

nomen ni vedno omen

4 thoughts on “495 mesecev kasneje

  1. Izgleda da so včasih mislili da je advertising heavymetal. Žganjekuhci pa živijo še v starih časih, čeprav tudi danes ne zgledajo nemoderni.

  2. ma, u resnic so zgleda mislili, da je softporno … bi prav rad videl vsaj zapisnik iz tistega sestanka v pivorvarni, ko se je en franc spomnil, da bi lohk piru rekl striptis in je kolektivni poslovodni organ to briljantno idejo potrdil … to, da je pa vsake češplje škoda je pa prav res, še poljakom je jasno, sodeč po ozimniški debati … ampak un kebrov body paint je pa iz polja oglaševanja že zavil proti artu … saj pač vsi vemo, da k prodaji pripomore umetnost, ne pa namigovalska golota! … hehe …

  3. Sestanek je bil ziher zanimiv, samo dvomim, da je bil kdo sposoben za pisanje. Je pa zanimivo da so takrat uspel to lansirat. Danes pa …
    Verjetno pa obstaja zapisnik zakaj so ukinil ta lep proizvod.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s