nekdo trka … o, silvo, a ti si spet tle???

oja, oja! … seveda, kljub najduhovitejšemu letošnjemu voščilu – merry crisis and happy new fear! (ali pa ravno zaradi njega) – je spet čas za pesmico: velik pisker, vroča pečka, pouhn cekar in pa glaž; joj že prišel je med nas, dobri stari silvo zlat … tako je!!! … po prvem natečaju decembra 2007 in suvereni osvojitvi naslova suši majstrice, je leto kasneje titulo odnesel sašo, tretji prestižni naslov pa je lani odpihnilo v roke zasavsekmu vajencu … ob letu osorej pa si zapojmo še eno pesem, zapeto na melodijo lipe cvatu: silvo stiže, sve je isto k’o i lani … vsaj kar se osnovnih pravil tiče (pomni, da smo predlani v drobni tidko dodali alinejo natečaj se izvede ob vsaki gospodarski situaciji, tudi ob jebeni recesiji) …torej, takle mamo letos:

1. kruhinvino.com razpisuje nagradni natečaj zlati silvo MMXI

2. natečaj je nediskriminatoren; sodelujejo lahko vse rastline, živali, ljudje, predmeti in objekti (tudi julian assange, diplomatski zbori vseh članic ozn, predsednik nigerije gospod goodluck jonathan, tekmovalci v resničnostenm šovu big brother in ustvarjalci oddaj na zdravje, parada, kuhajmo z damijanom in ljubezen skozi želodec), ki bodo do petka, 7. januarja 2011, do 24.00 (cet) na elektronski naslov napo@kruhinvino.com poslali fotografijo in recept svoje priljubljene silvestrske jedi

3. tričlanska žirija natečaja kruh & vino (chefica & chef + do objave rezultatov anonimni ocenjevalec z izpričanim poznavanjem silvestrske prehranske tematike) bo izmed vseh prispelih fotk & receptov izbrala zmagovalca in mu podelila še čisto svež (in podpisan) izvod knjige Kuhinja za prave moške (avtor knjige res obvlada, majke mu/mi!)

4. zmagovalec bo dobil tudi častni naziv zlati silvo MMXI, minljivi pokal v obliki flaše vina po izboru razpisovalca natečaja, in – če bo to želel – posebni zapis z intervjujem na kruhinvino.com

5. vse prispele fotke & recepti bodo objavljeni na kruhinvino.com, skupaj z imenom ali vzdevkom avtorja (vkolikor ne bo želel ostati anonimen)

6. kriteriji za izbor niso merljivi, vsekakor pa bodo subjektivni, pošteni, samostojni, neodvisni, suvereni in uravnoteženi, zato so vse odločitve končne in brezprizivne

7. natečaj se izvede ne glede na vse shujševalne kure, ki začnejo veljati po novem letu

torej, tatarci in bakalarci, kisložupci in fingerfudarji, narezkovci in kanapejčkarji, beefwellingtonci in svinjskopečenkarji, škamparji in hobotničarji, tortopeki in namazalci, bovlarji in koktejlarji, aspirinovci in alka-seltzerjevci: ajde, da vas vidmo! vse za slavo, prestiž in titulo! andjamo! da vas nisem prosil! zdaj!

4 thoughts on “nekdo trka … o, silvo, a ti si spet tle???

  1. Aja … mimogrede.
    Spomnim se, da si kritično pisal o bivši Pavli, današnji PrPotic.
    Če greš danes mimo, po stari Ljubljani in pogledaš v vitrino PrPotic na gornjem trgu vidiš trak z napison, da je zadeva deložirana.
    V glavnem. Propadla restavracija.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s