postani zlati silvo 09!

lani sta kruh in vino prvič izvedla natečaj za zlatega silvota, in ker je bil odziv izjemen (predvsem po kakovosti skuhane robe in poslanega materiala), sta kruh in vino spet odvezala mošnjiček in sama sebi sponzorirata natečaj za zlatega silvota 09 … formalnosti razpisa so naslednje:

1. kruhinvino.com razpisuje nagradni natečaj zlati silvo 09

2. natečaj je nediskriminatoren; sodelujejo lahko vse rastline, živali, ljudje, predmeti in objekti (tudi hrvati in celo dimitrij rupel), ki bodo do torka, 6. januarja 2009, do 24.00 (cet) na elektronski naslov napo@kruhinvino.com poslali fotko in recept svoje priljubljene silvestrske jedi

3. tričlanska žirija natečaja kruh & vino (chefica, don silvestre & chef) bo izmed vseh prispelih fotk & receptov izbrala zmagovalca in mu podelila še čisto svež izvod knjige Vinski vodič Slovenija 2009 Roberta Gorjaka (ki predstavlja 122 slovenskih vinarjev in podrobno opisuje in ocenjuje 547 njihovih vin tekočih letnikov)

4. zmagovalec bo dobil tudi častni naziv zlati silvo 09, minljivi pokal v obliki flaše vina po izboru razpisovalca natečaja in – če bo to želel – posebni zapis z intervjujem na kruhinvino.com

5. vse prispele fotke & recepti bodo objavljeni na kruhinvino.com, skupaj z imenom ali vzdevkom avtorja (vkolikor ne bo želel ostati anonimen)

6. kriteriji za izbor niso merljivi, vsekakor pa bodo pošteni, samostojni, neodvisni, suvereni in uravnoteženi, zato so vse odločitve končne in brezprizivne

7. natečaj se izvede ob vsaki gospodarski situaciji, tudi ob jebeni recesiji

evo, to je to! … zdaj pa brž planirat & cimprat tatarce, bakalarje, kisle župe, sarmice, torte, kanapejčke, rumove kroglice, sorbete, bovle, punče, benge in ostale podobne silvestrsko-novoletne treate potem pa foto v roko, in kasneje, ko ta hud maček že popusti, še tipkovnico pod prste … čakam mejle!

2 thoughts on “postani zlati silvo 09!

  1. Srečno in okusno 2009!!!

    Bil je plan. Premišljen skoraj do zadnje podrobnosti. Vendar smo realizacijo zaradi bolezni v ansamblu prestavili za eno leto.

    Povsem brez večerje seveda ni šlo, ker je to pri nas postal dnevni ritual, brez katerega Andraž praktično ne zna it spat.

    Tako smo na krožnik dali na maslu prepražene rezine puranjih prs, zalite s smetano in potresene z Joštom, topljenim Ementalerjem, mletimi orehi in mletimi mandlji ter s priloženim maslenim basmati rižem z dodatkom peteršilja.

    Zicer.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s